Stacionarne Baterije (VRLA)

Cena: 10.541,67 RSD

+PDV: 20,00 %

UKUPNO: 12.650,00 RSD

Stavi u korpu

Dodatni opis:

RITAR: BATERIJE ZA UPS

Kompanija RITAR Power je jedna od vodećih proizvođača olovnih baterija sa poreklom iz Kine.

RA12-40 je višenamenska baterija idealna za dečije automobile, UPS uređaje, aparate za medicinu, signalizirajuća svetla, alarm sisteme za obezbeđenje, sisteme za telekomunikaciju, električne alate, igračke i druge uređaje gde je potrebna suva baterija sličnih dimenzija ili karakteristika.

Životni vek RITAR baterija zbog specijalne poboljšane legure olovnih rešetaka sa sadržajem Kalcijuma iznosi do 12 godina.

MHB: BATERIJE ZA UPS

Kompanija MHB Batteries je poreklom iz Kine i bavi se proizvodnjom i prodajom olovnih baterija. Vodeći su proizvođači ćelijskih panela za baterije a njihovi proizvodi obuhvataju AGM i Gel kao i druge tipove duboko cikličnih baterija. MHB baterija 12V 40Ah je specijalna baterija dimenzija 196x165x170 mm, koja za razliku od drugih baterija ovog napona i kapaciteta može da obezbedi veće struje pražnjenja. Višenamenska baterija, idealna za UPS uređaje, aparate za medicinu, signalizirajuća svetla, alarm sisteme za obezbeđenje, sisteme za telekomunikaciju, električne alate, igračke i druge uređaje gde je potrebna suva baterija sličnih dimenzija ili karakteristika.

LONG: ELEKTRIČNA VOZILA, BATERIJE ZA UPS

Kompanija Kung Long Batteries se bavi proizvodnjom i prodajom olovnih baterija na Tajvanu. Njihovi proizvodi obuhvataju AGM i Gel baterije, kao i druge tipove duboko cikličnih baterija. Long baterija 12V 40Ah pod oznakom WP40-12N je specijalna baterija dimenzija 199x166x171 mm, koja za razliku od drugih baterija ovog napona i kapaciteta može da obezbedi veće struje pražnjenja. Idealna za UPS aparate. Ova baterija obezbeđuje i dug životni vek u raznim uređajima kao što su alarmne centrale, sonari, reflektori, prskalice, kosačice i druge uređaje gde se traži suva baterija sličnih dimenzija ili karakteristika.