ISPORUKA I REKLAMACIJE

DOSTAVA PORUČENIH PROIZVODA

Naručen proizvod se na adresu kupca/naručioca dostavlja brzom poštom Postexpress ili Bex. Proizvodi naručeni do 13 časova, na adresu kupca stižu  dan kasnije. Proizvodi naručeni posle 13 časova, na adresu kupca stižu najkasnije u roku od 2 dana, osim u slučaju kada traženi proizvod nije na lageru. Rok isporuke se još može produžiti ako dođe do nenamerne greške kurirske službe u toku transporta. U tom slučaju kupci treba da se jave nama, kako bi rešili problem. Artikle za kojima potražnja nije toliko učestala, kao i one kod kojih je uvozni proces komplikovaniji, na svojoj adresi možete očekivati sa nešto dužim rokom isporuke. Kurirska služba će dva puta pokušati da isporuči pošiljku, pri čemu će Vas drugi put kontaktirati telefonom na broj koji ste ostavili prilikom registracije kako biste dogovorili novo vreme isporuke. Kurirska služba isporučuje proizvod na adresu koju ste naveli u porudžbenici. Ukoliko imate potrebu za nekim proizvodom koga trenutno nemamo u svojoj širokoj ponudi, možete zahtevati da isti nabavimo specijalno za Vas slanjem svog zahteva na [email protected] ili pozivanjem Call Centra na 022/471636. Odgovor o mogućnosti nabavke možete očekivati u roku od 24h.

TROŠKOVI DOSTAVE I OGRANIČENJA ISPORUKE ROBE

Svaka porudžbina vrednosti preko 8000 dinara biće isporučena BESPLATNO!

USLOVI REKLAMACIJE

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je:

1. isporučeni proizvod oštećen,

2. nekompletan ili

3. ne odgovara specifikaciji narudžbine.

Krajnji kupac robu zakonski može vratiti u roku od 7 dana od preuzimanja robe, osim u slučaju poručivanja putem WEB-a tj. slanjem robe kurirskom službom gde je rok za povrat 14 dana od preuzetog artikla. U oba slučaja se obračunavaju i radni i neradni dani. U ovom roku to može uraditi bez ikakvog objašnjenja i tražiti da zameni za drugi artikal, uz doplatu, ili da zahteva povrat novca. Zato je najbolje za kupca da robu proverava prilikom kupovine ili po prijemu od kurira. Kupac nas o ovom obaveštava pozivom na Call centar (022 471 636, 065 431 4322), slanjem maila na [email protected] , ili dolaskom u maloprodaju gde je kupio robu. U slučaju da kupac reklamira artikal nakon isteka ovog vremena, zbog nedostatka ili kvara, kupac se upućuje na redovnu procedur ili da artikal pošalje kurirskom službom o svom trošku u naš glavni servis (15 Maj 130 L12, Ruma).

Kupac će na ovu adresu poslati:

-         Artikal koji vraća i garantni list

-         Kopiju računa (da se original ne zagubi)

-         Napisan na papiru razlog vraćanja (predomislio se, ne odgovara, neispravno primljeno,...)

-         Ukoliko je roba poručena preko WEB-a poslaće nam i jednostrani raskid ugovora.

Po prijemu ovako poslate robe služba servisa će utvrditi stanje i ispravnost artikla i obavestiti nas da možemo razdužiti kupca ili poslati neku zamenu.

Ukoliko vam je pošiljka stigla oštećena, neophodno je da odmah kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte naš servis kako bi vam poslali zamenu. U svakom trenutku pre realizacije porudžbenice, možete prekinuti saradnju sa nama, a obavestićete nas tako što ćete nam dostaviti formular za jednostrani raskid ugovora koji je dostupan na linku ispod.