TOSHIBA

 

Sve zamenske Kirano Toshiba baterije za laptop, kompatibilne su u odnosu na Toshiba baterije, po parametrima kao što su kvalitet, autonomija, pouzdanost... Kvalitetne Li-Ion Kirano Toshiba baterije za laptop, obezbeđuju maksimalno trajanje i maksimalne performanse. Zahvaljujući svom sastavu, Toshiba baterije za laptop ne treba da se formiraju, ali proces kalibracije je obavezan da se odradi kako bi imali pravu informaciju o statusu baterije.

 

Kirano Baterije za laptop Toshiba zahtevaju adekvatno punjenje, sa odgovarajućim punjačima za Toshiba Baterije. Da bi, Kirano baterija za laptop Toshiba pružila svoj maksimum, potrebno je da punjač bude odgovarajućih karakteristika. Sa donje strane laptopa na nalepnici pronaćićete zahtevane parametre Vašeg laptopa (V i A).

 

Kada se koristi standardna, a kada pojačana Toshiba baterija?


TOSHIBA-IMG-3

 

Standardna baterija Toshiba, uglavnom omogućuje komforan rad pri korišćenju standardnih aplikacija. Pojačane (extended) Baterije za laptop Toshiba se koriste ukoliko imate potrebe za značajno dužom autonomijom i pri tom Vam gabarit same pojačane baterije nije bitan. Pojačana baterija za laptop Toshiba, izlazi van gabarita laptopa pa treba voditi računa ukoliko imate ograničen prostor torbe ili sl.

Životni vek baterije:

Trajanje baterije može se znatno razlikovati od specifikacije u zavisnosti od modela proizvoda, konfiguracije, aplikacije, upravljanja napajanjem I funkcija za koje se koriste, kao i varijacije prirodnih preformansi proizvedenih po projektu pojedinih komponenata.Obajvljeni broj životnog veka je postignut na odabranim modelima I konfiguracijama testiranjem od strane Toshibe licno.Vreme punjenja varira u zavisnosti od upotrebe, preporučuje se da se računar ne koristi dok je na punjaču I konzumira punu snagu račuanara.Nakon određenog perioda baterija je će izgubiti svoju sposobnost da radi na svom maksimum kapacitetu I biće potrebno da bude zamenjena.Ovo je normalno za sve baterije.

KIRANO-LOGO