Baterije za Dečije Automobile, Stacionarne Baterije (VRLA)

Cena: 1.766,67 RSD

+PDV: 20,00 %

UKUPNO: 2.120,00 RSD

Stavi u korpu

Dodatni opis:

RITAR

Kompanija RITAR Power je jedna od vodećih proizvođača olovnih baterija sa poreklom iz Kine.

RT6120 je višenamenska baterija idealna za dečije automobile, UPS uređaje, aparate za medicinu, signalizirajuća svetla, alarm sisteme za obezbeđenje, sisteme za telekomunikaciju, električne alate, igračke i druge uređaje gde je potrebna suva baterija sličnih dimenzija ili karakteristika.

Životni vek RITAR baterija zbog specijalne poboljšane legure olovnih rešetaka sa sadržajem Kalcijuma iznosi od 6 do 8 godina.

MHB

Kompanija MHB Batteries je poreklom iz Kine i bavi se proizvodnjom i prodajom olovnih baterija. Vodeći su proizvođači ćelijskih panela za baterije a njihovi proizvodi obuhvataju AGM i Gel kao i druge tipove duboko cikličnih baterija. MHB baterija 6V 12Ah je specijalna baterija dimenzija 151x50x94 (100 totalna visina) mm, koja za razliku od drugih baterija ovog napona i kapaciteta može da obezbedi veće struje pražnjenja. Višenamenska baterija, idealna za UPS uređaje, aparate za medicinu, signalizirajuća svetla, alarm sisteme za obezbeđenje, sisteme za telekomunikaciju, igračke i druge uređaje gde je potrebna suva baterija sličnih dimenzija ili karakteristika.

LONG

Kompanija Kung Long Batteries poreklom sa Tajvana se bavi proizvodnjom i prodajom olovnih baterija. Njihovi proizvodi obuhvataju AGM i Gel baterije, kao i druge tipove duboko cikličnih baterija. Long baterija 6V 12Ah pod oznakom WP12-6S je specijalna baterija dimenzija 151x54x94 (99 totalna visina) mm, koja za razliku od drugih baterija ovog napona i kapaciteta može da obezbedi veće struje pražnjenja.Ova baterija obezbeđuje i dug životni vek u uređajima kao što su dečiji automobili, alarmne centrale, čobanice (pastirice), dečije igračke, prskalice, kosačice, lampe i druge uređaje gde se traži suva baterija sličnih dimenzija ili karakteristika.